Riiihimäen Palloseura ry (RiPS) hakee VASTUUVALMENTAJAA

5.3.2018 klo 07:00

tehtävänä on vastata seuran D13 (P05) ja D12 (P06) ikäluokan poikien valmennuksesta kaudella 2018.

Joukkueissa on tällä hetkellä mukana 60 aktiivista pelaajaa ja harjoitukset pidetään talvikaudella hallissa. Joukkueet on toiminut jo useamman vuoden ajan ja joukkueista löytyy pidempään pelanneita erittäin edistyneitä pelaajia kuin vasta hiljattain jalkapallon aloittaneita. Vastuuvalmentajan tukena toimii aktiivinen joukko apuvalmentajia.

Valmentajalta edellytämme hyvää organisointikykyä ja kykyä innostaa pelaajia sekä toimia mentorina vapaaehtoisista koostuvalle valmennustiimille. Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja ja haluat kehittää kaikkia pelaajia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti pelaajien motivaatiotason mukaan.

Valmentajalle maksetaan korvaus ajankäytöstään ja seura kustantaa valmentajien kouluttautumisen.

Laita hakemukseen vapaasti oma valmennusnäkemyksesi ja tavoitteesi valmentajana sekä alla mainitut asiat:
- valmentajakokemus
- valmentajakoulutus
- mahdollinen muu liikunta-alan koulutus
- pelaajaura
- mahdolliset suosittelijat

Hakemus palkkatoivomuksineen on toimitettava 19.3.2018 klo 16.00 mennessä toiminnanjohtaja Ari Matinlassille sähköpostiosoitteeseen ari.matinlassi@riihimaenpalloseura.fi

Lisätietoja: Ari Matinlassi puh. 040 589 2438, soitot arkisin klo 16:00 jälkeen